קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות0
מגזין

צרפתית בהבזק: גזר ופחזניות ברי

צרפתית בהבזק: גזר ופחזניות ברי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרפתית בהבזק: סלט גזר פשוט עם חרדל ואגוזים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את המתלה למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים גזר לסיר בינוני ומכסים במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד רך מאוד, כ 20 דקות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים גזר ומי כוס 1/2 לבלנדר ומערבבים עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים תערובת גזר בסיר בינוני ומוסיפים את החמאה. מכסים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. קח את מחבת חום, ולזרוק בקמח. מערבבים במרץ עם כף עץ לשלב. להחזיר את הסיר לחום בינוני-נמוך, ומערבבים עם כף עץ עד הבצק מתרחק הצדדים של מחבת ויוצר כדור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים את הבצק בקערה, ומוסיפים ביצה 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ לשלב ביסודיות כל ביצה. מערבבים בchervil קצוץ. הבצק יהיה עבה ודביק.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
השתמשו בסקופ גלידה קטן כדי להכין כ-20 עד 22 כדורי בצק על תבנית אפייה עטופה בנייר אפייה. הקש חתיכה אחת של ברי למרכז של כל כדור. השתמש באצבע רטובה כדי ללחוץ על כל הקצוות של מאפה שעלול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350° ומבשלים עד נפוח וזהב, על 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מגישים מיד, או לעשות חריץ בנשיפה ולהכניס קוביית ברי אחרת בעוד הפחזניות עדיין חם מאוד. קרוב, והגברי יימס בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.