קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות0
מגזין

צרפתית בהבזק: גזר ופחזניות ברי

צרפתית בהבזק: גזר ופחזניות ברי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרפתית בהבזק: סלט גזר פשוט עם חרדל ואגוזים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את המתלה למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים גזר לסיר בינוני ומכסים במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד רך מאוד, כ 20 דקות, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים גזר ומי כוס 1/2 לבלנדר ומערבבים עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים תערובת גזר בסיר בינוני ומוסיפים את החמאה. מכסים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. קח את מחבת חום, ולזרוק בקמח. מערבבים במרץ עם כף עץ לשלב. להחזיר את הסיר לחום בינוני-נמוך, ומערבבים עם כף עץ עד הבצק מתרחק הצדדים של מחבת ויוצר כדור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים את הבצק בקערה, ומוסיפים ביצה 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ לשלב ביסודיות כל ביצה. מערבבים בchervil קצוץ. הבצק יהיה עבה ודביק.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
השתמשו בסקופ גלידה קטן כדי להכין כ-20 עד 22 כדורי בצק על תבנית אפייה עטופה בנייר אפייה. הקש חתיכה אחת של ברי למרכז של כל כדור. השתמש באצבע רטובה כדי ללחוץ על כל הקצוות של מאפה שעלול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350° ומבשלים עד נפוח וזהב, על 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים מיד, או לעשות חריץ בנשיפה ולהכניס קוביית ברי אחרת בעוד הפחזניות עדיין חם מאוד. קרוב, והגברי יימס בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.