המתכון צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 15. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, סוכר, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
כדי להפוך את הכופתאות, לרסס 2 מנות גראטן בודדות עם תרסיס בישול nonstick, ולהגדיר אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. קח עטיפה wonton ביד שלך, לטבול את האצבע לתוך מרק מתוח( ראה לעיל), לחות את העטיפה כולה. הליך זה לא רק יאפשר הכופתה לדבוק ולשמור על צורתו, אלא גם קיטור העטיפה עצמה בעוד הכופתאות הן בתנור. זו עבודה מלוכלכת, אבל אם אתה רוצה כופתאות מרק בצל צרפתיות, אתה חייב לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קח על כפית של בצל סחוט, ומניחים אותו למרכז עטיפת וונטון. מקפלים פינה אחת למעלה כדי לפגוש את הפינה הנגדית, ולחץ על הצדדים של המשולש יחד. קחו את שני הצדדים האחרים, והביאו אותם לנקודה המרכזית, וסובבו, ויצרו ארנק קטן של קבצן, או כופתה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מניחים את צד תפר הכופתה למטה בתבנית האפייה. תמשיכי להכין כופתאות עד שתארזי את שתי המנות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מעל כל צלחת גראטן עם חצי Gruyère וחצי פרמזן. חתיכות חמאה מנוקדות על כל החלק העליון של הגבינה. זה יאפשר גבינה לחום וטוסט כמו על מרק בצל צרפתי אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתי
רוטב עגבניות Hunt's®
Gruyere
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
6
לשבת את הכופתאות מתחת לטוחן, עד שהם נראים כמו מרק בצל צרפתי לאחר כ 5 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת וזהובה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתי
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
תקע קיסם דקורטיבי לתוך כל כופתה, ולפזר עירית או טימין גבעולים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
8
מגישים זכות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את החמאה והשמן במחבת סאוטה בחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים, הסוכר, המלח והפלפל, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. ייתכן שיהיה עליך להפוך את החום שלך עד נמוך אם אתה מוצא אותם caramelizing מהר מדי. אתה רוצה אותם מאוד רכים, אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לאחר 30 דקות, מוסיפים את הקוניאק, ולתת לו להפחית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
4
מוסיף את היין ואת מלאי בשר ועלה דפנה וקורנית. מתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים נמוך במשך 30 דקות נוספות. לאחר מכן, להגדיר את הבצל לתוך מסננת על קערה כדי להתקרר כמעט לחלוטין. שמור הן את הבצלים, ואת המרק כי מנקז מהם. אתה רוצה להשתמש באותה שיטת ניקוז ו-מילואים אם אתה משתמש בבצל קנה או שמור!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)