צרפתית בהבזק: כרישה מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: כרישה מוקרם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. אם יש לך פלפל, חמאה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צרפתית בהבזק: כרישה צעירה ומהירה עם פרמזן ותימין, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת לא דביקה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה והמים, מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהכרישה רכה-10 דקות. מערבבים את הקרם ופרמזן, ומגישים.