קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת

צרפתית בהבזק: פטוצ'יני פטריות שמנת
אם יש לכם פטריות, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בפלאש (קלאסי): פטריות בר Vol-Au-Vent, צרפתית בהבזק: מוזל זעפרן שמנת ופסטה תרד, ו צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר קטן מכוסה, לחמם את המניה ופטריות מיובשות יחד על אש בינונית עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום ולאפשר להם לנוח במשך 10 דקות. בסיר צלימה גדול, בעל צד גבוה, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את פטריות קרמיני ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
4
מוסיפים את שאלוט, שום, קורנית, ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד שאלות הוא רך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הסר את הפטריות המיובשות המחודשות מהמלאי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
מוסיפים את המניה לפטריות הטריות ולשאלוט, ומבשלים עד שכמעט נספגים, דקה אחת. כבה את החימום, ולכסות את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מבשלים את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, בהזמנת 1/4 כוס מי בישול לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
במעבד מזון מיני, למזג יחד את הפטריות המיובשות מחדש ואת fraîche crème.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוסיפים את התערובת לפטריות הטריות, ומערבבים להמיס את הקרם פרש לרוטב. לזרוק את הפסטה, ולהוסיף רק מספיק מי פסטה לתערובת פטריות כדי לייפות קלות את קווצות הפסטה. לזרוק עם פרמזן, ומגישים לצד סטייק צרוב פרוס, או בכוחות עצמו עם טפטוף של שמן כמהין שחור.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמן כמהיןשמן כמהין
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.