קאטפיש קריאולי
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם אבקת שום, בצל, גרגרי מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר קטן, להביא את 2 כוסות מים לרתיחה. מערבבים את האורז ולחזור לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך והמים נספגים.
באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את השפמנון לחתיכות 3/4 אינץ'; להפריש.
בסיר בינוני, לשלב את העגבניות (עם מיצים), בצל יבש, גרגרי בויון, אורגנו מיובש, אבקת שום ורוטב פלפל חריף; להביא לרתיחה ומערבבים את חתיכות שפמנון.
מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום כל הדרך.
מגישים את תערובת הדגים על האורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.