קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

קאטפיש קריאולי

קאטפיש קריאולי
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם אבקת שום, בצל, גרגרי מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר קטן, להביא את 2 כוסות מים לרתיחה. מערבבים את האורז ולחזור לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך והמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את השפמנון לחתיכות 3/4 אינץ'; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בסיר בינוני, לשלב את העגבניות (עם מיצים), בצל יבש, גרגרי בויון, אורגנו מיובש, אבקת שום ורוטב פלפל חריף; להביא לרתיחה ומערבבים את חתיכות שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליוןגרגרי בוליון
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל יבשבצל יבש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים את תערובת הדגים על האורז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.