קאלה-ללו
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כרוב אוכמניות קופץ מקייל: המדריך השלם למזון העל החזק בעולם, עוגות קייל ותפוחי אדמה מעושנים וסלט קייל אדום עם תפוחים כבושים מהירים, ו עוגות קייל ותפוחי אדמה מעושנים וסלט קייל אדום עם תפוחים כבושים מהירים.
הוראות
במחבת מטגנת גדולה מוסיפים חמאה ובייקון ומבשלים על אש בינונית עד שהבייקון מתחיל להתרסק והופך את השומן שלו.
מוסיפים בצל ומבשלים עד לריכוך, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים קייל ומקפיצים עד שהוא נבול ומשתלב עם הבצל והבייקון.
מוסיפים חלב קוקוס ומרק וממשיכים לבשל עד שהקייל מתרכך, עוד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.