קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קאלה-ללו

קאלה-ללו
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כרוב אוכמניות קופץ מקייל: המדריך השלם למזון העל החזק בעולם, עוגות קייל ותפוחי אדמה מעושנים וסלט קייל אדום עם תפוחים כבושים מהירים, ו עוגות קייל ותפוחי אדמה מעושנים וסלט קייל אדום עם תפוחים כבושים מהירים.

הוראות

1
במחבת מטגנת גדולה מוסיפים חמאה ובייקון ומבשלים על אש בינונית עד שהבייקון מתחיל להתרסק והופך את השומן שלו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד לריכוך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים קייל ומקפיצים עד שהוא נבול ומשתלב עם הבצל והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
כרובכרוב
4
מוסיפים חלב קוקוס ומרק וממשיכים לבשל עד שהקייל מתרכך, עוד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב קוקוסחלב קוקוס
מרקמרק
כרובכרוב

ציוד