קאסולט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, רגלי ברווז קונפי, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר שעועית לסיר 6-8 ליטר ולהביא לרתיחה עם 8 כוסות מים קרים, מרק, רסק עגבניות, בצל, ו 2 כפות שום. שים סלרי, טימין, עלה דפנה, ציפורן, גבעולי פטרוזיליה, ופלפל בגבינה ולקשור לתוך צרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים זר garni שעועית, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומבשלים עד שעועית הם רק רך, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
זר Garni
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
הסר את כל העור והשומן מרגלי ברווז לחתוך את העור והשומן לחתיכות 1/2 אינץ'. בשר ברווז נפרד מעצמות, משאיר אותו בחתיכות גדולות, ולהעביר בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הוסף עצמות לסיר שעועית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לבשל עור ברווז ושומן עם הנותרים 1/4 כוס מים קרים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד המים התאדו שומן הוא שניתנו, על 5 דקות. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העור הוא פריך, 3 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר cracklings עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, משאיר שומן במחבת. (אתה צריך על 1/4 כוס שומן; אם לא, להוסיף שמן זית.)
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
נקניק חום בקבוצות בשומן במחבת, ולאחר מכן להעביר קערה עם בשר ברווז, מחבת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
להוסיף שום כף הנותרים שומן במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בפירורי לחם ומבשלים, ערבוב, עד זהב חיוור, על 2 דקות.
הסר זר garni ועצמות ברווז מן השעועית ולהשליך, ולאחר מכן מערבבים בקילבסה, בשר ברווז, הנותרים מלח כפית, ונותר 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
נקניקייה
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
2
מצקת קסולה לתוך תבשיל קדרה, חלוקת בשר ושעועית באופן שווה. (בשר ושעועית צריך להיות ברמה עם נוזל; אם הם שקועים, מצקת נוזל עודף בחזרה לתוך סיר ומרתיחים עד מופחת, ואז לשפוך בחזרה לתוך צלחת תבשיל.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מורחים פירור לחם ציפוי באופן שווה על קסולה ואופים, חשוף, בשליש התחתון של התנור, עד מבעבע וקרום הוא זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
* זמין במספר קצבים וד ' ארטניאן (800-327-8246).
1
* Cassoulet יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה. תבשיל מגניב לפני הוספת ציפוי, ואז העליון וצינה, מכוסה באופן רופף.