קאסולט
קאסולט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בייקון, רסק עגבניות בלי מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף מלח באופן שווה על ברווז; לכסות ולקרר 30 דקות.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 7 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת באמצעות כף מחוררת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים כבש לטפטופים במחבת; מבשלים 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
הסר כבש מהמחבת, ולהניח בצד.
יש לשטוף ברווז במים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מוסיפים חצי ברווז, צד העור למטה, למחבת; מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד חום זהוב. הפוך ברווז מעל, ומבשלים 10 דקות או עד השחמה ושומן מתחת לעור נמס.
הסר ברווז מהמחבת. חזור על הנוהל עם הברווז שנותר, הזמנת 1 כף שומן ברווז; הגדר ברווז בצד.
מוסיפים בצל ופלפל למחבת; מבשלים 7 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים רסק עגבניות ושום; לבשל 1 דקה. החזר טלה למחבת. ברווז נסטלה לתוך תערובת כבש; להוסיף מרק 2 כוסות מים. מכסים ואופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות או עד כבש וברווז הם מאוד רך.
הסר ברווז מן המחבת; תן לעמוד עד פושר.
הסר את העור מן הברווז; להשליך.
חותכים רגלי ברווז במחצית דרך המפרק. החזר ברווז לתערובת כבש. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
מערבבים 2 פחיות של שעועית לתערובת כבש.
מוסיף בייקון, נקניק, וברווז; תערובת עליונה עם הנותרים 2 פחיות של שעועית.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה מעל. לכסות ולבשל 1 שעה ו 10 דקות. לחשוף ולבשל 20 דקות נוספות או עד השחמה תוססת.
יין הערה: באופן מסורתי, אדום כפרי מדרום יין פרנציאה עם הבשר הנדרש ואת earthiness כדי לשקף את הברווז שעועית מוגשת עם cassoulet. אני אוהב את פרין & Fils Gigondas "La Gille" 2005 (Gigondas, צרפת), $28, אשר מפתה ארצי ויש לו טעמים נפלאים של ריבת דובדבנים. קארן מקניל