קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

קאסולט

קאסולט
קאסולט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, בייקון, רסק עגבניות בלי מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף מלח באופן שווה על ברווז; לכסות ולקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 7 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר בייקון מחבת באמצעות כף מחוררת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כבש לטפטופים במחבת; מבשלים 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר כבש מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יש לשטוף ברווז במים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מוסיפים חצי ברווז, צד העור למטה, למחבת; מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד חום זהוב. הפוך ברווז מעל, ומבשלים 10 דקות או עד השחמה ושומן מתחת לעור נמס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר ברווז מהמחבת. חזור על הנוהל עם הברווז שנותר, הזמנת 1 כף שומן ברווז; הגדר ברווז בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים בצל ופלפל למחבת; מבשלים 7 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים רסק עגבניות ושום; לבשל 1 דקה. החזר טלה למחבת. ברווז נסטלה לתוך תערובת כבש; להוסיף מרק 2 כוסות מים. מכסים ואופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות או עד כבש וברווז הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר ברווז מן המחבת; תן לעמוד עד פושר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר את העור מן הברווז; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
חותכים רגלי ברווז במחצית דרך המפרק. החזר ברווז לתערובת כבש. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
15
הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מערבבים 2 פחיות של שעועית לתערובת כבש.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
17
מוסיף בייקון, נקניק, וברווז; תערובת עליונה עם הנותרים 2 פחיות של שעועית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
18
מפזרים פירורי לחם באופן שווה מעל. לכסות ולבשל 1 שעה ו 10 דקות. לחשוף ולבשל 20 דקות נוספות או עד השחמה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
19
יין הערה: באופן מסורתי, אדום כפרי מדרום יין פרנציאה עם הבשר הנדרש ואת earthiness כדי לשקף את הברווז שעועית מוגשת עם cassoulet. אני אוהב את פרין & Fils Gigondas "La Gille" 2005 (Gigondas, צרפת), $28, אשר מפתה ארצי ויש לו טעמים נפלאים של ריבת דובדבנים. קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)