קאפקייקס צ'אי לאטה מתובל עם קצפת קינמון שוויצרית חמאה
אם יש לך חלבונים ביצה, אבקת אפייה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה, מיני עוגות שוקולד עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, ו קאפקייקס וניל של Dacia עם לימון מרנג שוויצרי קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם סויה בסיר קטן או מיקרוגל עד כמעט רותחים.
הסר מהחום ולהוסיף שקיות תה. אפשר תלול במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שקיות תה, לסחוט כמה שיותר soymilk ככל האפשר. למדוד מחדש, ולהוסיף עוד soymilk לעשות בדיוק 1 כוס.
להקציף חומץ סיידר, בצד הצידה עד curdled.In קערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים.
יוצקים בתערובת חלב סויה, יחד עם שמן, סוכר ווניל, ומערבבים רק עד לא גושים גדולים להישאר.מלא ספינות cupcake עם 1/4 כוס הבלילה (liners צריך להיות 2/3 מלא), ואופים במשך 20-22 דקות או עד נפוח וזהב.
להעביר מתלה קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ציפוי.לקבלת קרם חמאה: לשים את הסוכר ואת eggwhites בקערה גדולה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים לטאטא כל הזמן, שמירה על תערובת על החום, עד שהוא מרגיש חם למגע, על 3 דקות. הסוכר צריך להיות מומס, ואת התערובת תיראה כמו קרם מרשמלו.
יוצקים את התערובת לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף להכות על מהירות בינונית עד שהוא מתקרר ויוצר מרנג עבה ומבריק, על 5 דקות. לעבור מצורף ההנעה ולהוסיף את החמאה, כף אחת בכל פעם, פועם עד חלקה. לאחר כל החמאה היא, לנצח את קרם חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד שהוא עבה וחלק מאוד, 6-10 דקות.
מוסיף את וניל וקינמון ושוט במשך 30 שניות נוספות עד incorporated.
מורחים או צינור על קאפקייקס מקורר.