קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד
קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שוקולד צ'יפס, שוקולד צ' יפס, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 132 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו קאפקייקס קנולי מנדרינה שוקולד, קנולי במילוי קלמנטינה-שקדים, ו קאפקייקס קנולי שוקולד עם ציפוי ריקוטה פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית מיני קאפקייקס עם 24 ספינות מיני קאפקייקס או תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח לקערה בינונית. הניחו את הקערה בצד. בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור משוט מערבבים יחד את המים, המיונז ואבקת הקקאו.
מוסיפים את תערובת הסוכר והקמח המגוררים ומערבבים במהירות בינונית למשך 2 דקות. בעזרת מגרד קערה מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד להזהבה ואופים, 25 עד 35 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
למילוי: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, שלבו את גבינת הריקוטה, אבקת הסוכר וגרידת הקלמנטינה במהירות נמוכה עד לאיחוד יסודי של כל הרכיבים.
לגנאש: הביאו את הקצפת הכבדה לרתיחה קלה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מסירים מיד מהאש ויוצקים על שוקולד צ ' יפס בכוס או בקערה עמידה בחום. מערבבים בעדינות את התערובת עד שכל השוקולד צ ' יפס נמס. מכניסים למקרר כדי לזרז את תהליך הקירור והעיבוי.
לקלמנטינות המסוכרות: פורסים את הקלמנטינות ל -12 פרוסות בינוניות-דקות.
מפזרים שכבה עבה של סוכר בסיר בינוני ומניחים את פרוסות המנדרינה בסוכר.
מפזרים שכבה עבה נוספת של סוכר מעל פרוסות הקלמנטינה ומבשלים את הפירות על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת צבע קרמל.
מסירים את התבנית מהאש ומסירים את פרוסות הקלמנטינה על צלחת עמידה בחום בעזרת מלקחיים.
להרכבה: ליבה את הקאפקייקס על ידי לקיחת סכין קטנה למרכז כל אחת וחיתוך בעיגול מלמעלה למטה של העוגה. ממלאים את החור הזה בגבינת הקלמנטינה עד שהמילוי מגיע לראש העוגה. בעזרת סכין מניחים מעט גנאש שוקולד על החלק העליון של הקאפקייק ליד המילוי. הדביקו טריז של עוגיית הטויל למילוי וקשטו בפרוסת קלמנטינה מסוכרת.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מרפדים דף עוגיות בנייר אפייה.
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, שמנת את החמאה ואבקת הסוכר.
מוסיפים את החלבונים, בזה אחר זה, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה.
מוסיפים את תמצית הווניל והקמח ומערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
בעזרת מרית אופסט מורחים את בצק העוגיות של טויל על דף העוגיות המרופד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
אופים עד להזהבה, 10 עד 15 דקות. מגניב לחלוטין.
מערבבים יחד את צבע המאכל הסגול, הוודקה ועמילן התירס עד לרכישת העקביות הרצויה של צבע בטוח למזון. בעזרת מברשת עגולה בינונית, מתיז את הצבע על עוגיית הטויל בצורה מופשטת. שוברים את העוגיה לצורות לא מושלמות (חתיכות בגודל 3 אינץ').
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קאפקייקס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.