קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

קאפקייקס קפוצ'ינו

קאפקייקס קפוצ'ינו
צריך קינוח צמחוני? קאפקייקס קפוצ'ינו יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלבוני ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קאפקייקס קפוצ'ינו, קאפקייקס קפוצ'ינו, ו קאפקייקס קפוצ'ינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב ואבקת אספרסו בסיר קטן וחום מעל חום בינוני עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, להקציף עד אבקה הוא מומס לחלוטין להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 ° F. בקערה של מערבל לעמוד או בקערת ערבוב בינונית עם מיקסר כף יד, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים כדי לשלב באופן מלא וקערת גירוד לעתים קרובות. מקציפים בוניל. בקערה נפרדת, לטאטא או לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח, ולאחר מכן להוסיף הבלילה לסירוגין עם תערובת חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת יבשה. לגרד קערה ביסודיות בין תוספות. אל תיבהלו אם הבלילה נראית מקושטת, זה יהיה לאפות בסדר. שימורי מאפינס בשורה עם ניירות קאפקייקס ולמלא כל אחד 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים במשך 15 דקות, ואז להפוך ולאפות עוד
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בודק עוגה או סכין קיצוץ מוכנס צריך לצאת נקי. היזהר לא להתעצל כמו עוגות אלה להתייבש בקלות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מערבבים חלבונים ביצה, 3/4 כוס סוכר, חומץ ומלח בקערת ערבוב בינונית או לעמוד מיקסר קערה. מניחים מעל מים רותחים, מוודאים שהקערה לא נוגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מקציפים מדי פעם עד שהסוכר נמס והחלבונים חמים למגע. בעוד חלבונים ביצה הם חימום, לטאטא אבקת חלב לתוך הנותרים 1/4 כוס סוכר. לאחר תערובת חלבונים ביצה מוכן, להסיר ולהצליף עם מיקסר כף יד חשמלי או מצורף שוט על מערבל עמדה במהירות השנייה הגבוהה ביותר. לאחר קצף, יוצקים בתערובת אבקת סוכר וחלב בזרם רציף, ואז שוט במהירות הגבוהה ביותר עד מרנג מחזיקה פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר 1/4 של מרנג לקערת ערבוב בינונית לקפל באבקת אספרסו. אל תדאגי בקשר לקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
כדי לקשט: באמצעות סכין חמאה או מרית קיזוז קטן, להפיץ מרנג על כל עוגה. טובלים סכין חיתוך לתוך מרנג אספרסו ולעקוב אחר ספירלה על גבי כל קאפקייק, ואז לגרור דרך ספירלה מבחוץ למרכז בכמה נקודות כדי ליצור דפוס קורי עכביש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מגישים קאפקייקס מיד או לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות