קאפקייקס קפוצ'ינו
צריך קינוח צמחוני? קאפקייקס קפוצ'ינו יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלבוני ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קאפקייקס קפוצ'ינו, קאפקייקס קפוצ'ינו, ו קאפקייקס קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב ואבקת אספרסו בסיר קטן וחום מעל חום בינוני עד אידוי.
הסר מהחום, להקציף עד אבקה הוא מומס לחלוטין להפריש להתקרר.
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 ° F. בקערה של מערבל לעמוד או בקערת ערבוב בינונית עם מיקסר כף יד, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים כדי לשלב באופן מלא וקערת גירוד לעתים קרובות. מקציפים בוניל. בקערה נפרדת, לטאטא או לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח, ולאחר מכן להוסיף הבלילה לסירוגין עם תערובת חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת יבשה. לגרד קערה ביסודיות בין תוספות. אל תיבהלו אם הבלילה נראית מקושטת, זה יהיה לאפות בסדר. שימורי מאפינס בשורה עם ניירות קאפקייקס ולמלא כל אחד 2/3 מלא.
אופים במשך 15 דקות, ואז להפוך ולאפות עוד
בודק עוגה או סכין קיצוץ מוכנס צריך לצאת נקי. היזהר לא להתעצל כמו עוגות אלה להתייבש בקלות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מערבבים חלבונים ביצה, 3/4 כוס סוכר, חומץ ומלח בקערת ערבוב בינונית או לעמוד מיקסר קערה. מניחים מעל מים רותחים, מוודאים שהקערה לא נוגעת במים.
מקציפים מדי פעם עד שהסוכר נמס והחלבונים חמים למגע. בעוד חלבונים ביצה הם חימום, לטאטא אבקת חלב לתוך הנותרים 1/4 כוס סוכר. לאחר תערובת חלבונים ביצה מוכן, להסיר ולהצליף עם מיקסר כף יד חשמלי או מצורף שוט על מערבל עמדה במהירות השנייה הגבוהה ביותר. לאחר קצף, יוצקים בתערובת אבקת סוכר וחלב בזרם רציף, ואז שוט במהירות הגבוהה ביותר עד מרנג מחזיקה פסגות נוקשות.
הסר 1/4 של מרנג לקערת ערבוב בינונית לקפל באבקת אספרסו. אל תדאגי בקשר לקצפת.
כדי לקשט: באמצעות סכין חמאה או מרית קיזוז קטן, להפיץ מרנג על כל עוגה. טובלים סכין חיתוך לתוך מרנג אספרסו ולעקוב אחר ספירלה על גבי כל קאפקייק, ואז לגרור דרך ספירלה מבחוץ למרכז בכמה נקודות כדי ליצור דפוס קורי עכביש.
מגישים קאפקייקס מיד או לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים בטמפרטורת החדר.