קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קאפקייקס קראנצ'י שוקולד מאלט

קאפקייקס קראנצ'י שוקולד מאלט
קאפקייקס קראנצ'י מאלט שוקולד הוא קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 388 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. עם ציון ספונקולרי של 28% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: רוקה שקדים פריך, מלוח, פריך , עטיפה של אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , וסלט רימונים ותרד צבעוני ופריך .

הוראות

1
מפזרים את הסוכר בצורה אחידה במחבת גדולה ומוסיפים את סירופ התירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב פעם או פעמיים. ממשיכים להרתיח, מערבבים את המחבת אך לא מערבבים, עד שהקרמל הוא ענברי. יוצקים בזהירות את השמנת הכבדה (היא יכולה להתיז) ומוסיפים את החמאה. מבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד שהקרמל חלק, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את שני השוקולדים והמלח בקערה חסינת חום בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הקרמל החם על השוקולד ומניחים לעמוד עד להמסה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה, מכסים ומניחים במקרר עד להתייצבות, לפחות 4 שעות או לילה. (ניתן להכין את הציפוי עד יומיים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מכינים את הקאפקייקס: מניחים רשת באמצע התנור ומחממים מראש ל-375 מעלות צלזיוס. מרפדים שתי תבניות מאפינס של 12 כוסות בציפוי נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מנפים את החלב המותט ואבקות הקקאו לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים את הסוכר והחמאה בקערה שלישית עם מיקסר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את תערובת אבקת החלב המעטה ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
9
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. עם המיקסר על מהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם החצי-חצי בשני חלקים, מתחילים ומסיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הכוסות המוכנות, וממלאים כל אחת כשלושה רבעים מהדרך.
11
אופים עד שקיסם הננעץ בקאפקייק יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
מניחים להצטנן בתבניות 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים את הקאפקייקס על מדפים להתקררות מלאה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
13
מקציפים את הציפוי הצונן במיקסר או במטרפה עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-2 דקות, אך לא להקציף יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מורחים על הקאפקייקס או מעבירים לשקית זילוף עם קצה כוכב ומקטרת מעל. מקררים עד להגשה, ואז מפזרים את הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
15
צילום של קון פולוס

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםסירופ תירס קלסירופ תירס קל28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דגני אורז פריכיםדגני אורז פריכים65דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4241 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי7141 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1251 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת חלב מלט (כגון ציפורן)אבקת חלב מלט (כגון ציפורן)198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב, קצוץשוקולד חלב, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח133דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי267דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1stickחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח