קאפקייקס קראנצ'י שוקולד מאלט
קאפקייקס קראנצ'י מאלט שוקולד הוא קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 388 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. עם ציון ספונקולרי של 28% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: רוקה שקדים פריך, מלוח, פריך , עטיפה של אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , וסלט רימונים ותרד צבעוני ופריך .
הוראות
מפזרים את הסוכר בצורה אחידה במחבת גדולה ומוסיפים את סירופ התירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב פעם או פעמיים. ממשיכים להרתיח, מערבבים את המחבת אך לא מערבבים, עד שהקרמל הוא ענברי. יוצקים בזהירות את השמנת הכבדה (היא יכולה להתיז) ומוסיפים את החמאה. מבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד שהקרמל חלק, כ-2 דקות.
מערבבים את שני השוקולדים והמלח בקערה חסינת חום בינונית.
יוצקים את הקרמל החם על השוקולד ומניחים לעמוד עד להמסה, כ-5 דקות.
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה, מכסים ומניחים במקרר עד להתייצבות, לפחות 4 שעות או לילה. (ניתן להכין את הציפוי עד יומיים קדימה.)
מכינים את הקאפקייקס: מניחים רשת באמצע התנור ומחממים מראש ל-375 מעלות צלזיוס. מרפדים שתי תבניות מאפינס של 12 כוסות בציפוי נייר.
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מנפים את החלב המותט ואבקות הקקאו לקערה אחרת.
מקציפים את הסוכר והחמאה בקערה שלישית עם מיקסר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-7 דקות.
מוסיפים את תערובת אבקת החלב המעטה ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. עם המיקסר על מהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם החצי-חצי בשני חלקים, מתחילים ומסיימים בקמח.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הכוסות המוכנות, וממלאים כל אחת כשלושה רבעים מהדרך.
אופים עד שקיסם הננעץ בקאפקייק יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.
מניחים להצטנן בתבניות 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים את הקאפקייקס על מדפים להתקררות מלאה.
מקציפים את הציפוי הצונן במיקסר או במטרפה עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-2 דקות, אך לא להקציף יתר על המידה.
מורחים על הקאפקייקס או מעבירים לשקית זילוף עם קצה כוכב ומקטרת מעל. מקררים עד להגשה, ואז מפזרים את הדגנים.