קארי Paneer עם אפונה
המתכון קארי Paneer עם אפונה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 356 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו garam masala, עגבניות משומר, אורז בסמטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קארי Paneer עם אפונה, [] תבשיל קארי מוקפץ עם סוכר Snap & אפונה, ו Matar Paneer / punjabi mutter paneer קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה בינונית.
הוסף קערה paneerto; לזרוק מעיל עם קמח.
חום 2tablespoons ghee ב כבד nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה. לנער excessflour מ paneer; להוסיף מחבת ו cookuntil השחמה כתמים, מפנה מדי פעם, על 4 דקות.
העבר paneer לצלחת; להפריש. מחבת מילואים.
מניחים חתיכות בצל במעבד.שימוש / כיבוי פונה, תהליך עד finelychopped אבל לא מימי.
חום להישאר 3 כפות ג ' י במחבת שמורתעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי כמון וסטיר עד ארומטי, על 1 דקה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתחיליםלשחות, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
להוסיף זנגביל טחון, שום טחון, groundcoriander, ו סראנו טחון צ ' ילה withseeds; מערבבים 1 דקה.
להוסיף tomatoes כתוש עם מחית, 1/2 כוס מים, כורכום; להביא להתבשל. להפחית את החום mediumlow; כיסוי ומבשל עד mixturethickens מעט טעמים תערובת, stirringoccasionally, כ 15 דקות.
מוסיפים אפונה טרייה מבושלתפניר; לקפל בעדינות לשלב באופן שווה.תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך untilpeas הם במכרז paneer הוא מחומםבאמצעות, מתקפל מדי פעם, about5 דקות. מקפלים ב garam מסאלה וcilantro. העונה קארי לטעום עם מלח וpepper.
מגישים עם אורז בסמטי מאודה.
Paneer, חלב פרה טרי של באפלו-גבינת חלב, ו-usli ghee (חמאה מובהרת; המכונה גם ghee) הם soldat כמה חנויות מזון טבעי ב Indianmarkets. אם אתה לא יכול למצוא paneer, אז טופו, עוף, שרימפס, או צדפות היה alsowork היטב במתכון זה. חמאה מזוכרתנפט ניתן להשתמש במקום theghee. Garam masala הוא תבלין קארי blendthat ' s זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים, בשווקים הודיים, ו fromthespicehouse.com.