המתכון קארי Paneer עם אפונה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 356 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו garam masala, עגבניות משומר, אורז בסמטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קארי Paneer עם אפונה, [] תבשיל קארי מוקפץ עם סוכר Snap & אפונה, ו Matar Paneer / punjabi mutter paneer קארי (מתכונים דומים).
חום 2tablespoons ghee ב כבד nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה. לנער excessflour מ paneer; להוסיף מחבת ו cookuntil השחמה כתמים, מפנה מדי פעם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Paneer
סוכר אדום גס
גי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
העבר paneer לצלחת; להפריש. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
Paneer
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים חתיכות בצל במעבד.שימוש / כיבוי פונה, תהליך עד finelychopped אבל לא מימי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
חום להישאר 3 כפות ג ' י במחבת שמורתעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גי
7
מוסיפים זרעי כמון וסטיר עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתחיליםלשחות, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
להוסיף זנגביל טחון, שום טחון, groundcoriander, ו סראנו טחון צ ' ילה withseeds; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
להוסיף tomatoes כתוש עם מחית, 1/2 כוס מים, כורכום; להביא להתבשל. להפחית את החום mediumlow; כיסוי ומבשל עד mixturethickens מעט טעמים תערובת, stirringoccasionally, כ 15 דקות.
מוסיפים אפונה טרייה מבושלתפניר; לקפל בעדינות לשלב באופן שווה.תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך untilpeas הם במכרז paneer הוא מחומםבאמצעות, מתקפל מדי פעם, about5 דקות. מקפלים ב garam מסאלה וcilantro. העונה קארי לטעום עם מלח וpepper.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
אפונה טרייה
Paneer
בצל לבן, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מגישים עם אורז בסמטי מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
1
Paneer, חלב פרה טרי של באפלו-גבינת חלב, ו-usli ghee (חמאה מובהרת; המכונה גם ghee) הם soldat כמה חנויות מזון טבעי ב Indianmarkets. אם אתה לא יכול למצוא paneer, אז טופו, עוף, שרימפס, או צדפות היה alsowork היטב במתכון זה. חמאה מזוכרתנפט ניתן להשתמש במקום theghee. Garam masala הוא תבלין קארי blendthat ' s זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים, בשווקים הודיים, ו fromthespicehouse.com.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. המילואים של לורנץ V של גרונר מקסים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.