קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קארי Paneer עם אפונה

קארי Paneer עם אפונה
המתכון קארי Paneer עם אפונה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 356 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו garam masala, עגבניות משומר, אורז בסמטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קארי Paneer עם אפונה, [] תבשיל קארי מוקפץ עם סוכר Snap & אפונה, ו Matar Paneer / punjabi mutter paneer קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף קערה paneerto; לזרוק מעיל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חום 2tablespoons ghee ב כבד nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה. לנער excessflour מ paneer; להוסיף מחבת ו cookuntil השחמה כתמים, מפנה מדי פעם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העבר paneer לצלחת; להפריש. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים חתיכות בצל במעבד.שימוש / כיבוי פונה, תהליך עד finelychopped אבל לא מימי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
חום להישאר 3 כפות ג ' י במחבת שמורתעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
7
מוסיפים זרעי כמון וסטיר עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתחיליםלשחות, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
להוסיף זנגביל טחון, שום טחון, groundcoriander, ו סראנו טחון צ ' ילה withseeds; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
להוסיף tomatoes כתוש עם מחית, 1/2 כוס מים, כורכום; להביא להתבשל. להפחית את החום mediumlow; כיסוי ומבשל עד mixturethickens מעט טעמים תערובת, stirringoccasionally, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
מוסיפים אפונה טרייה מבושלתפניר; לקפל בעדינות לשלב באופן שווה.תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך untilpeas הם במכרז paneer הוא מחומםבאמצעות, מתקפל מדי פעם, about5 דקות. מקפלים ב garam מסאלה וcilantro. העונה קארי לטעום עם מלח וpepper.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
אפונה טרייהאפונה טרייה
PaneerPaneer
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מגישים עם אורז בסמטי מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1
Paneer, חלב פרה טרי של באפלו-גבינת חלב, ו-usli ghee (חמאה מובהרת; המכונה גם ghee) הם soldat כמה חנויות מזון טבעי ב Indianmarkets. אם אתה לא יכול למצוא paneer, אז טופו, עוף, שרימפס, או צדפות היה alsowork היטב במתכון זה. חמאה מזוכרתנפט ניתן להשתמש במקום theghee. Garam masala הוא תבלין קארי blendthat ' s זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים, בשווקים הודיים, ו fromthespicehouse.com.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ביזוןביזון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
PaneerPaneer
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בתיאבון

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. המילואים של לורנץ V של גרונר מקסים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוחים בשלים ו spiciness Veltliner טיפוסי להתחתן כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!