קארי הליבוט הודי מתובל שמנת
קארי הליבוט הודי מתובל שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם זנגביל, שמן canolan, פילה הליבוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו קרם הודי מתובל חומוס ועגבניות קארי, הליבוט ההודי מתובל ביוגורט, ו הליבוט ההודי מתובל בפילו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיפים את קאיין, כורכום וכוסברה ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
לטאטא את היוגורט, ולאחר מכן להוסיף את הקרם, garam masala ו זעפרן ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את הרוטב עד מעובה מעט, על 10 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים את ההליבוט לרוטב ופונים למעיל. מבשלים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד הדג מבושל דרך, על 10 דקות.
מגישים עם אורז בסמטי ונאן חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו