המתכון קארי ירקות דרום הודי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לכם מלח, גזר, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דרום הודי בהשראת קארי ירקות Sambar, חצילים הודיים דרום (חצילים חציל) קארי, ו קובקאי (Tindora/Dondakaya) קארי / דרום הודי מנות ראשונות s (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה הראשון 7 מרכיבים במעבד עד טפסי הדבק. מבשלים בסיר גדול מעל חום בינוני עד ארומטי, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
2
הוסף רסק עגבניות. מבשלים עד התערובת מתחילה להכהות וחום, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מרק, סוכר חום, עלי ליים והל. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות השחמה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים, תפוחי אדמה חלודה, קוקוס, גזר, עגבניות, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתערובת בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תרד, אם תרצה, ומבשלים עד נבול, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להשליך עלי ליים והל.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים קארי לקערה; מקשטים עם כוסברה ומגישים.* תערובת תבלינים הודית; זמין בסעיף התבלינים של סופרמרקטים בשווקים הודיים.** עלים של עץ הקאפר סיד; נמכר קפוא או לפעמים טרי בשווקים אסיאתיים. אם לא זמין, תחליף 1 כף מיץ ליים טרי 1/2 כפית קליפת ליים מגוררת עבור כל עלה סיד.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הקלטות שדה Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.