קארי עז פלפל שחור
קארי עיזים פלפל שחור נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם כורכום הקרקע, מלח, עלי קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . וזה מרהיב. נסו קארי עוף פלפל שחור, שוקולד ופלפל שחור טראפלס גבינת עיזים, ו גבינת עיזים, פלפל שחור, ופירות דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן בסיר על חום בינוני. מערבבים את הבצל הקצוץ, ומבשלים עד הבצל הופך שקוף ואת הקצוות מתחילים חום, על 7 דקות. לגרד את הבצל לתוך מיכל של בלנדר, ולהניח בצד. החזירו את הסיר לתנור, ומערבבים את עלי הקארי ואת הגרגרים. לבשל ומערבבים עד קארי עלים לנבול ולהפוך יבש כמעט, על 5 דקות. מערבבים בכוסברה, ומבשלים 1 דקה יותר. לגרד את עלי הקארי לתוך הבלנדר, ויוצקים 1/2 כוס מים. תערובת עד התערובת הפכה להדביק גס.
חום 3 כפות שמן בסיר על חום בינוני. מערבבים את הבצל הפרוס, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום, להמשיך לבשל עד שום מרכך ומרכך, על 3 דקות יותר. מערבבים את פלפל קאיין, מלח, כורכום; להמשיך לבשל 2 דקות. לבסוף, מערבבים את רסק העגבניות, בשר עיזים, רוטב פלפל מחית, ואת 1/2 כוס המים הנותרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר הוא רך, על 30 דקות.