קארי שרימפס ביתי
המתכון הביתה בסגנון שרימפס קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 46 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 459 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, שמן צמחי, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קארי עוף בסגנון ביתי, Original Sicilian Pasta Co. שרימפס אלפרדו אתה יכול לעשות טעים בסגנון איטלקי אוכל בבית, ו קארי שרימפס בסגנון קראלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז, 1 1/3 כוסות מים, 1 כפית אבקת קארי, 1/4 כפית מלח ו 1/2 כף שמן בסיר. מכסים ומבשלים, ללא הפרעה, מעל חום בינוני-נמוך, על 15 דקות; לשמור על חום.
בינתיים, קוצצים את הבצל במעבד מזון, מנקזים את הנוזל העודף ומניחים את הבצל בצד. טחון את השום וג ' ינג ' ר במעבד ולהניח בצד, ולאחר מכן מחית את העגבניות עם מים כוס 1.
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן בתנור הולנדי או מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב, כ -12 דקות.
מוסיפים את תערובת שום-ג ' ינג 'ר, צ' ילי, 1 כפית מלח ואת הנותרים 1 כפית אבקת קארי ומערבבים ומטגנים עד מעט השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את רסק עגבניות ומבשלים עד מעובה, על 8 דקות.
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהשרימפס מוצקים, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את היוגורט וחצי הכוסברה.
מגישים עם האורז ומקשטים עם הכוסברה הנותרת.