קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

קארי שרימפס ביתי

קארי שרימפס ביתי
המתכון הביתה בסגנון שרימפס קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 46 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 459 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, שמן צמחי, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קארי עוף בסגנון ביתי, Original Sicilian Pasta Co. שרימפס אלפרדו אתה יכול לעשות טעים בסגנון איטלקי אוכל בבית, ו קארי שרימפס בסגנון קראלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את האורז, 1 1/3 כוסות מים, 1 כפית אבקת קארי, 1/4 כפית מלח ו 1/2 כף שמן בסיר. מכסים ומבשלים, ללא הפרעה, מעל חום בינוני-נמוך, על 15 דקות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, קוצצים את הבצל במעבד מזון, מנקזים את הנוזל העודף ומניחים את הבצל בצד. טחון את השום וג ' ינג ' ר במעבד ולהניח בצד, ולאחר מכן מחית את העגבניות עם מים כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן בתנור הולנדי או מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את תערובת שום-ג ' ינג 'ר, צ' ילי, 1 כפית מלח ואת הנותרים 1 כפית אבקת קארי ומערבבים ומטגנים עד מעט השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
מוסיפים את רסק עגבניות ומבשלים עד מעובה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
7
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהשרימפס מוצקים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את היוגורט וחצי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
9
מגישים עם האורז ומקשטים עם הכוסברה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.