קאשה ורנישקס סינית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סינית כוסמת ורנישקס. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל ירוק, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), ו קאשה ורנישקס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מסננים וזורקים עם 2 כפיות שמן. תניח בצד. להביא 2 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף כוסמת. מבשלים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולתת לשבת מכוסה ללא הפרעה עד המים נספגים, כ 15 דקות יותר.
בינתיים, להפוך את שמן בצל ירוק: להפריש 1/4 של בצל ירוק לקישוט. מבשלים בצל ירוק שנותר בשמן שנותר בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד רסיסי הבצל הירוק הם שחומים ומתוקים, כ -10 דקות.
הסר מהחום, להוסיף רוטב סויה ושמן שומשום, ומערבבים לשלב.
מוסיפים פסטה, כוסמת, שמן בצל ירוק, בצל ירוק פרוס שמורות, וכוסברה לקערת ערבוב גדולה לזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים עם רסק צ 'ילי שום או שמן צ' ילי.