קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קבב איטלקי של טורטליני

קבב איטלקי של טורטליני
המתכון האיטלקי טורטליני קבב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סלאמי, רוטב, לבבות ארטישוק מושרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורטליני קבב, טורטליני-שרימפס קבב, ו Kabobs כלב איטלקי.

הוראות

1
לבשל ולנקות tortellini לפי הוראות על החבילה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2
מניחים פלפלים בבלנדר. לכסות ולהתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים גבינת פרמזן ורוטב איטלקי. לכסות ולהתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
יוצקים תערובת לתוך פלסטיק גדול או קערת זכוכית. מערבבים בטורטליני, סלמי, גבינת מוצרלה, לבבות ארטישוק ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חוט טורטליני, גבינת מוצרלה, סלאמי, לבבות ארטישוק ועגבניות לסירוגין על כל אחד שנים עשר שיפודים 4-6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 24 שעות.