מערבבים יחד זנגביל, שום, צ ' ילה, מלח, כמון, כוסברה, וכורכום בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים דגים וכוסברה ומערבבים עד תבלינים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
2
מורחים פירורי לחם על צלחת. ידיים רטובות מעט, ולאחר מכן טופס 2 כפות תערובת דגים לתוך סגלגל על 3 סנטימטרים. לשטח סגלגל מעט, ולאחר מכן להעביר פירורים ולהפוך את המעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כורכום
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
העברה למגש מרופד בנייר שעווה. הפוך על 17 קציצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים שמן 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים קציצות 2 מנות, בעדינות מתהפך פעם או פעמיים עם מלקחיים, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 2 1/2 עד 3 דקות לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
העברה מטוגנת מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
אם משמש מתאבן, לשים כל קציצה על שיפוד ומגישים עם chutney לטבילה. אם משמש כמנה ראשונה, לחלק קציצות בין 6 צלחות (כ 3 לכל אדם) ו טפטוף עם chutney.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
Patties can be formed and coated (but not fried) 3 hours ahead and chilled, covered.