קבב דגים חמוץ מתוק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו קבב שרימפס חמוץ מתוק, דג חמוץ מתוק, ו דג חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל שחור.דגים חוט, פלפל, אננס, ובצל לסירוגין על שיפודי מתכת 8 (8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל
אננס
בצל
דגים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
3
מניחים קבב בצלחת רדודה; מוסיפים מרינדה. כיסוי וצינה 30 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.