קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קבב טונה עם מרינדה ג'ינג'ר-צ' ילה

קבב טונה עם מרינדה ג'ינג'ר-צ' ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קבב טונה עם מרינדה ג'ינג'ר-צ' ילה. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טונה עבה, כוסברה נוספת, חומץ אורז לא מלוח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרינדה ירוק צ'ילה וג' ינג'ר, טונה צרובה Ahi עם גרגיר הנחלים, צ'ילה, סלט ג' ינג'ר, ו צ'ילה-ג' ינג'ר בגריל טונה, עם סלט בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית כדי למזג; העונה לפי הטעם עם פלפל לבן טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להעביר 3 כפות מרינדה לקערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים טונה למרינדה שנותרה בקערה בינונית וזורקים למעיל. מקררים לפחות 30 דקות ועד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). קוביות טונה חלופיות, ריבועי פלפל, וריבועי בצל על כל אחד 6 שיפודי מתכת. גריל כדי doneness הרצוי, פונה לעתים קרובות, על 4 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה לצלחת.
6
טפטוף שמורות מרינדה מעל; מפזרים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.