Kabobs כבש מרוקאי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קבב כבש מרוקאי, קבב עוף מרוקאי, ו קבב בשר מרוקאי.
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד טלה טחון, צימוקים, גבינת עיזים, מיונז, בצל אדום, שום, כוסברה, פלפל קאיין, כמון, כוסברה טחון, מלח ופלפל שחור. מחלקים את התערובת לתוך כ 6 מנות אפילו, ולחץ סביב שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסברה טחונהname
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיזים
טלה טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים שיפודים על הגריל. מבשלים כ 4 דקות לכל צד, או עד הגבינה נמסה, הצימוקים רכים כבש הגיע doneness הרצוי.