קבב עוף
זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חזה עוף, רוטב סויה, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), קבב לולה-קבב טלה פרסי, ו קבב אדנה (קבב טלה טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל גריל חיצוני או תנור - מחבת גריל העליון עם ספריי בישול מחממים עד בינוני גבוה.
לפרוס 3 רצועות עוף, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מניחים בצל ירוק מעל מרכז חתיכות העוף. ואז לעטוף עוף מעל בצל ירוק 1 על 1, הבטחת עם קיסם. חזור על התהליך עד שהשתמשת 1 ק " ג של עוף.
עונה וגריל הנותרים 1 פאונד חזה עוף לארוחה נוספת בהמשך השבוע.
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, דבש, שמן שומשום, זנגביל, ואבקת שום. שמור חצי כוס המרינדה להשתמש כרוטב טבילה.
מברשת המרינדה הנותרים בכל רחבי שיפודי עוף בצל ירוק.
קבב גריל 5 עד 7 דקות מפנה מדי פעם עד העוף מבושל דרך.
מקשטים את רוטב הטבילה השמור עם זרעי שומשום ומגישים לצד שיפודים.