קבב עוף ברוטב יוגורט
קבב עוף ברוטב יוגורט ואינו מכיל גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, כוסברה טחונה, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו קבב עוף ברוטב יוגורט, קבב עוף ברוטב יוגורט עם קוסקוס ישראלי, ו קבב כבש במרינדה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודי עץ 8 (9 אינץ') במים במשך 30 דקות לפני הצלייה. בשקית ניילון גדולה resealable, לשלב יוגורט, מיץ לימון, כוסברה ושום; העונה עם פלפל.
מוסיפים עוף ושקית חותם, משפשפים עוף למעיל לחלוטין. להכניס למקרר לפחות 2 שעות או לילה.
לנגב מרינדה מעוף, להשליך מרינדה. חוט על שיפודים, לסירוגין עם פלפל חתיכות בצל. מתבלים במלח.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה, מברשת עם שמן, להוסיף קבב (בקבוצות במידת הצורך) ולכסות בנייר כסף. גריל על חום בינוני, פונה על כל הצדדים, עד העוף מבושל דרך, על 12 דקות.
מגישים קבב עם פיתות בגריל, אורז, ירקות ירוקים או סלט.