קבב עוף חריף
קבב עוף חריף נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם פילה חזה עוף, בצל אביבי, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 618 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), קבב עוף חריף עם תפוחי אדמה לימון, ו קבב חזיר חריף.
הוראות
לטחון את השום, זנגביל, גרידת תפוז בצל באביב כדי להדביק במעבד מזון.
מוסיף את הדבש, מיץ תפוזים, רוטב סויה ושמן, ואז להתמזג שוב.
יוצקים את התערובת על העוף הקוביות ולהשאיר למרינדה לפחות 1 hr, אבל רצוי בין לילה. תזרקו פנימה את הפטריות בחצי השעה האחרונה כדי שגם הן יקבלו חלק מהטעם.
חוט את העוף, עגבניות, פטריות ופלפלים על 20 שיפודים מעץ, ואז לבשל על מחבת מחבת במשך 7-8 דקות בכל צד או עד העוף מבושל היטב חום זהוב. להפוך את הקבבים לעתים קרובות ו baste עם המרינדה מעת לעת עד מבושל באופן שווה. לארגן על מגש, לפזר עם בצל האביב קצוץ ולאכול עם האצבעות.