קבב עוף ים תיכוני
קבב עוף ים תיכוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם חזה עוף, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Kabobs ירקות עוף ים תיכוני בגריל, קבב עוף, ו קבב עוף הדר (מתכונים דומים).
הוראות
בזכוכית רדודה גדולה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לערבב שום, רוזמרין, אורגנו, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית של הפלפל, 3 כפות של מיץ לימון ו 5 כפות של השמן.
מוסיפים עוף, פונים למעיל. כיסוי או חותם; להכניס למקרר 30 דקות כדי להשרות.
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, 1 כף מיץ לימון 1 כף שמן; להפריש.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. על שיפודי מתכת 6 (10 עד 12 אינץ'), עוף חוט לסירוגין, פלפל ובצל, משאיר מקום בין חתיכות.
מניחים שיפודים על גריל מעל חום בינוני גבוה. מכסה גריל; לבשל 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם ו צולה עם תערובת מיץ לימון, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז וירקות הם במכרז. בטל כל תערובת מיץ לימון נותרת.