קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה

קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי רייטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1432 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, מיץ לימון, נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו קבב לולה-קבב טלה טחון פרסי, טלה טחון וקבבי שאלוט עם מולסה רימונים, ו רגל של קבב טלה עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 12 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
טלה טחוןטלה טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
RaitaRaita
14
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
17
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
19
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
21
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
טלה טחוןטלה טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
23
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
24
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
25
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
26
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
RaitaRaita

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפונים פרסיים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' (בערךמלפפונים פרסיים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' (בערך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולי נענע טרי, עלים הרים וטחונים (כגבעולי נענע טרי, עלים הרים וטחונים (כ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולי נענע טרי, עלים הרים (כגבעולי נענע טרי, עלים הרים (כ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 צרור פטרוזיליה טרייה, עלים שנקטפו (בערך1/2 צרור פטרוזיליה טרייה, עלים שנקטפו (בערך1שמיר טרי, מרוטשום, טחוןשום, טחון2ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יוונייוגורט יווני454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טלה טחוןטלה טחון1גרידה ומיץ של לימון מאיירגרידה ומיץ של לימון מאייר4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה חדשיםתפוחי אדמה חדשים4שרימפס וורידיםשמן זית, לשימון וטפטוףשמן זית, לשימון וטפטוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמולסה רימונים* (ראה הערה של קוק)מולסה רימונים* (ראה הערה של קוק)1( חצילים)בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1שאלוט, קצוצה בערךשאלוט, קצוצה בערך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתערובת תבלינים פאנץ ' פוראן או תערובת תבלינים בנגלית * (ראה הערה של קוק)תערובת תבלינים פאנץ ' פוראן או תערובת תבלינים בנגלית * (ראה הערה של קוק)1אוראו ממולאים כפוליםחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולס טיילור גרונר ולטלינר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
יין תוסס עם לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצת פלפל לבן עוקצנית. הוא מספק עמוד שדרה יבש נחמד אך הוא מרובד ושמנת עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר ומרקם רב מהתסיסה הפראית ומספק גימור ארוך והרמוני במיוחד.