קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי רייטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1432 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, מיץ לימון, נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו קבב לולה-קבב טלה טחון פרסי, טלה טחון וקבבי שאלוט עם מולסה רימונים, ו רגל של קבב טלה עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 12 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
16
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
17
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
19
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
21
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולס טיילור גרונר ולטלינר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
יין תוסס עם לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצת פלפל לבן עוקצנית. הוא מספק עמוד שדרה יבש נחמד אך הוא מרובד ושמנת עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר ומרקם רב מהתסיסה הפראית ומספק גימור ארוך והרמוני במיוחד.