קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי רייטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1432 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, מיץ לימון, נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו קבב לולה-קבב טלה טחון פרסי, טלה טחון וקבבי שאלוט עם מולסה רימונים, ו רגל של קבב טלה עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 12 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך 30 דקות
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולס טיילור גרונר ולטלינר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר]()
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
יין תוסס עם לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצת פלפל לבן עוקצנית. הוא מספק עמוד שדרה יבש נחמד אך הוא מרובד ושמנת עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר ומרקם רב מהתסיסה הפראית ומספק גימור ארוך והרמוני במיוחד.