קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי ראיטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבב קופטו טלה טחון עם זיגוג רימונים, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי רייטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1432 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, מיץ לימון, נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו קבב לולה-קבב טלה טחון פרסי, טלה טחון וקבבי שאלוט עם מולסה רימונים, ו רגל של קבב טלה עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 12 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
טלה טחון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימון
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
Raita
14
מערבבים את המלפפון, הנענע, השום והיוגורט יחד בקערה גדולה עם הרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
לתפוחי האדמה: ממלאים סיר גדול במים קרירים ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מנה גדולה של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים ודוחפים אותם דרך מכונת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
17
מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר המנצנץ, הוסיפו את תיבול הפאן פוראן. מבשלים את תערובת התיבול עד לריחני והתבלינים מתחילים לצוץ, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ומשחים קלות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
19
מוסיפים את תפוחי האדמה ומשטחים אותם בעזרת מרית, מבשלים כ -5 דקות, מערבבים ומשטחים כמה פעמים, עד שהתחתית מעט פריכה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם, ושומרים על חום עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את הפטרוזיליה, הנענע, השאלוט, גרידת הלימון והשום והדופק עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
21
מוסיפים את התערובת לקערה עם הטלה הטחון, סודה לשתיה והרבה מלח ופלפל, לפי הטעם. ללוש עד שהתערובת הופכת דביקה, נראית כמו פיסת בד סרוגה ומחזיקה את צורתה. שולפים כדור בשר קטן ומעצבים לצילינדר שומן. השחילו שיפוד באמצע לאורכו, והחליקו את הבשר במורד השיפוד עד שהוא אפילו למטה. חזור על הפעולה עם שאר תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
טלה טחון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
22
שים את הקבבים על תבנית משומנת ומזלפים עוד מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
23
שלב בקערה קטנה את מולסה הרימונים, מיץ הלימון והחרדל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
24
מדליקים גריל או מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
25
מסדרים את הקבבים על הגריל החם, הופכים כל 2 עד 3 דקות, מברישים בנדיבות בתערובת הרימונים. מבשלים את הקבבים עד להשחמה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימון
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
26
מעבירים את הקבבים לפלטת הגשה ומגישים עם תפוחי האדמה והרייטה בצד.
הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולס טיילור גרונר ולטלינר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
ז ' ול טיילור גרונר ולטלינר
יין תוסס עם לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצת פלפל לבן עוקצנית. הוא מספק עמוד שדרה יבש נחמד אך הוא מרובד ושמנת עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר ומרקם רב מהתסיסה הפראית ומספק גימור ארוך והרמוני במיוחד.