קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קבובי עוף ואספרגוס

קבובי עוף ואספרגוס
Kabobs עוף ואספרגוס הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-67 גרם שומן. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-35 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, פתיתי פלפל, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יפוטלה של טופו בגריל עם קלח תירס ואספרגוס, קבוב עוף וקאבוב עוף.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב. מכסים ומכניסים למקרר ל-2-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר החום, המים, שמן השומשום, פתיתי הפלפל והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את העוף; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מעבירים למקרר לשעתיים, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מסננים וזורקים את המרינדה. בקערה גדולה, זורקים את האספרגוס עם שמן זית ומלח. על שישה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין חתיכת עוף אחת ושתי חתיכות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהעוף כבר לא ורוד והאספרגוס רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מגישים עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה