קברנה-צלעות מטוגנות עם משמשים מיובשים
צלעות צלויות קברנה עם משמשים מיובשים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1315 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, משמשים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קברנה-צלעות בקר צלויות, קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette, ו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צלעות ולייבש טפיחה. בשקית נייר, לשלב קמח עם 1 כף כל מלח ופלפל. זרוק צלעות לתוך שקית ולנער מעיל. הרם צלעות החוצה, מתנער תערובת קמח עודף.
במחבת 6 ליטר כבדה מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה עם שמן זית. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות בשכבה אחת ולהפוך לחום מכל הצדדים, על 5 דקות סך לכל אצווה. עם מלקחיים, להעביר צלעות לקערה. להשליך את כל אבל על 2 כפות שומן במחבת.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הם רפויים, על 6 דקות. מערבבים ביין, חרדל, משמשים, ולאחר מכן להחזיר צלעות קצרות למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, הפיכת צלעות פעם או פעמיים כדי לטבול בשר, עד רך מאוד כאשר פירסינג, 2 עד 2 1/2 שעות.
עם מלקחיים או כף מחוררת, מעבירים צלעות קצרות לקערות רחבות, רדודות או קערת הגשה. דלגו וזרקו כל שומן ממיצי פאן. מרתיחים מיצים על חום גבוה עד מופחת על 3 כוסות. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.
זיווג יין: קברנה סוביניון לבבי עם טאנינים בשרניים תואם את העושר של המנה ומביא את טעמי הרוטב לחיים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אבלון נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
![אוולון נאפה מרלו]()
אוולון נאפה מרלו
מרלו 2010 מראה את עומקו עם צבע נופך עשיר. ניחוחות של שזיף, קומפוט אפרסק, טבק, ריבס ואניס ממלאים את הכוס. סוכר מקורמל והערות וניל מהזדקנות עץ אלון משלימים את ניחוחות הפרי הבשל. מאפייני פרי ההרים מראים את עוצמת טעמי הפירות. הכניסה נהנית הערות ברי מתוק של olallieberry, ואחריו סיום של שימורי אוכמניות. האלון העניק טעמים של מוקה ובריוש קלוי, אשר זוג עם ולהשלים את שכבות הפרי העשיר. טאנינים מזוקקים תומכים ביין מאוזן זה. כשמרלו במשקל בינוני / כבד זה מתפתח בזכוכית, אפשר ליהנות מתווים עסיסיים ואפלים, מגע של תבלין קקאו המתפתח באמצע וגימור מתמשך.