קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות קברנה Braised עם Gorgonzola Polentan ו עשב מעורב Gremolatan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1571 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן צמחי, פולנטה gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata, צלעות קברנה קצרות עם פרמזן פולנטה, ו קברנה-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
עם האלמנטים השונים שלה, מנה זו משאילה את עצמה היטב לבישול צוות. תיבול הבשר קדימה, ביצוע gremolata, בראונינג הצלעות, deglazing המחבת הם צעדים נפרדים המאפשרים לכולם לקחת תורות. אבל אם אתה מעדיף לעבוד קדימה, הצלעות קצרות יהיה טעם טוב בדיוק כמו יום מאוחר יותר. כך או כך, אתה זהב.
מסדרים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
מערבבים רוזמרין, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה; מפזרים על כל הצלעות. מכסים ומקררים בין לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof רחב כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה, הוספת שמן יותר לסיר על ידי כף חופנים לפי הצורך.
יוצקים טפטופים מן הסיר; להשליך.
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר; להביא לרתיחה. כיסוי; להעביר לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך וכמעט נופל עצמות, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
תביא לרתיחה לפני שתמשיך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלעות לקערה גדולה; לכסות בחוזקה כדי לשמור על חום. לרפרף כל שומן מלמעלה של צלימת נוזל. מרתיחים נוזל עד מופחת 2 כוסות נדיבות, על 20 דקות.
מערבבים 2 כפות חמאה ו 2 כפות קמח עם מזלג בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מקציפים תערובת חמאה לנוזל צליעה מופחת.
לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה מעט מאוד, על 2 דקות.
מחלקים בין הלוחות Gorgonzola Polenta. למעלה עם צלעות ורוטב.
תערובת עשבי תיבול ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.