קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות קברנה Braised עם Gorgonzola Polentan ו עשב מעורב Gremolatan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1571 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן צמחי, פולנטה gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata, צלעות קברנה קצרות עם פרמזן פולנטה, ו קברנה-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם האלמנטים השונים שלה, מנה זו משאילה את עצמה היטב לבישול צוות. תיבול הבשר קדימה, ביצוע gremolata, בראונינג הצלעות, deglazing המחבת הם צעדים נפרדים המאפשרים לכולם לקחת תורות. אבל אם אתה מעדיף לעבוד קדימה, הצלעות קצרות יהיה טעם טוב בדיוק כמו יום מאוחר יותר. כך או כך, אתה זהב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסדרים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מערבבים רוזמרין, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה; מפזרים על כל הצלעות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof רחב כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה, הוספת שמן יותר לסיר על ידי כף חופנים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מעביר צלעות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים טפטופים מן הסיר; להשליך.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר; להביא לרתיחה. כיסוי; להעביר לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך וכמעט נופל עצמות, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
תביא לרתיחה לפני שתמשיך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלעות לקערה גדולה; לכסות בחוזקה כדי לשמור על חום. לרפרף כל שומן מלמעלה של צלימת נוזל. מרתיחים נוזל עד מופחת 2 כוסות נדיבות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מערבבים 2 כפות חמאה ו 2 כפות קמח עם מזלג בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מקציפים תערובת חמאה לנוזל צליעה מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה מעט מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מחלקים בין הלוחות Gorgonzola Polenta. למעלה עם צלעות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
מפזרים עם
16
תערובת עשבי תיבול ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.