קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות קברנה Braised עם Gorgonzola Polentan ו עשב מעורב Gremolatan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1571 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן צמחי, פולנטה gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata, צלעות קברנה קצרות עם פרמזן פולנטה, ו קברנה-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם האלמנטים השונים שלה, מנה זו משאילה את עצמה היטב לבישול צוות. תיבול הבשר קדימה, ביצוע gremolata, בראונינג הצלעות, deglazing המחבת הם צעדים נפרדים המאפשרים לכולם לקחת תורות. אבל אם אתה מעדיף לעבוד קדימה, הצלעות קצרות יהיה טעם טוב בדיוק כמו יום מאוחר יותר. כך או כך, אתה זהב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסדרים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מערבבים רוזמרין, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה; מפזרים על כל הצלעות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof רחב כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה, הוספת שמן יותר לסיר על ידי כף חופנים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מעביר צלעות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים טפטופים מן הסיר; להשליך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר; להביא לרתיחה. כיסוי; להעביר לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך וכמעט נופל עצמות, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
תביא לרתיחה לפני שתמשיך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלעות לקערה גדולה; לכסות בחוזקה כדי לשמור על חום. לרפרף כל שומן מלמעלה של צלימת נוזל. מרתיחים נוזל עד מופחת 2 כוסות נדיבות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מערבבים 2 כפות חמאה ו 2 כפות קמח עם מזלג בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מקציפים תערובת חמאה לנוזל צליעה מופחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה מעט מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מחלקים בין הלוחות Gorgonzola Polenta. למעלה עם צלעות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פולנטהפולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
15
מפזרים עם
16
תערובת עשבי תיבול ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.