קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות לבה שוקולד

עוגות לבה שוקולד
שוקולד לבה עוגות דורש סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 784 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, גלידת ונילן, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. 354 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגות לבה שוקולד, עוגות לבה שוקולד, ו עוגות לבה שוקולד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.מרססים ארבע כוסות רפרפת בתרסיס אפייה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מכניסים למיקרוגל את החמאה, השוקולד המריר והשוקולד החצי מתוק בקערה גדולה גבוהה עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
מקציפים עד שגם השוקולד נמס. מערבבים פנימה את הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מקציפים פנימה את הביצים והחלמונים, ואז מוסיפים את הווניל. מערבבים פנימה את הקמח. מחלקים את התערובת בין כוסות הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
אופים עד שהצדדים יציבים והמרכזים רכים, בערך 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעמוד 1 דקה. הפוך על צלחות אישיות כשהוא חם והגיש עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שוקולד מותכת עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "