קדירת ים טעימה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז תנסו קדירת יאמי ים. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 517 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-23 גרם שומן למנה. 164 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, קינמון טחון, חצאי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם לסתיו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קדירת ים, קדירת ים ותבשיל פירה ים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
תוקעים בטטות בכמה מקומות בעזרת מזלג, ואז מבשלים אותן בעוצמה גבוהה במיקרוגל עד שהן מחוממות ורכות, כ-20 דקות. לאחר שהתקרר, מסירים את הקליפות ומניחים את הבטטות בקערה גדולה.
מקציפים בטטה עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן טורפים פנימה ביצה אחת בכל פעם, תוך ערבוב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה 1/4 כוס סוכר חום, 1/8 כוס חמאה מומסת, מלח, קינמון, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט; מקציפים עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
מעבירים את התערובת לתבנית 3 ליטר לא משומנת. מסדרים את הפקאנים בשכבה אחת מעל.
מפזרים את יתרת הסוכר החום ומטפטפים 1/4 כוס חמאה מומסת מעל.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה ותבעבוע.