קדרת פיאסטה פריטטה
את המתכון של קדירת פיאסטה פריטטה אפשר להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-12 מנות. למנה זו יש 231 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . 19 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל צ'ילי, סלסה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קדירת פיאסטה פריטטה , קדרת שעועית פיאסטה ותבשיל פיאסטה טאקו .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, טורפים יחד את הביצים, השמנת החמוצה, גבינת הצ'דר, פלפלי הצ'ילי הירוק, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מערבבים פנימה את התירס, השעועית השחורה, הפלפל האדום וחתיכות הבייקון.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין הננעצת במרכז התבשיל יוצא נקי.