קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

קוויאר בלוגה עדשים על בליני

קוויאר בלוגה עדשים על בליני
אם יש לכם אבקת אפייה, מיונז טבעוני, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קוויאר בלוגה עדשים על בליני, בליני תפוחי אדמה עם קוויאר, ו בליני קמח תירס עם מתכון קוויאר.

הוראות

1
הפוך את קוויאר בלוגה עדשים: לשטוף את העדשים ולשים אותם בסיר קטן עם המים. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
קוויארקוויאר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את העדשים המבושלים ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את המלח, צלפים, ואת מי מלח caper.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
מלחמלח
מלחמלח
4
מערבבים היטב ומקררים למשך מינימום של 2 שעות, ומקסימום של 2 ימים.
1
מערבבים את המיונז הטבעוני עם מיסו מיונז בקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הפוך את בליני: בקערה בינונית, לשלב את הקמחים ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא את חלב nondairy וחמאה מומסת לתוך הקמח עד צורות הבלילה. תן לבלילה לנוח כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחליף חלבתחליף חלב
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף מעט חמאה למחבת או לרסס אותו עם ספריי בישול nonstick. כדי ליצור כל בלין, יוצקים קצת יותר מאשר כף הבלילה לתוך המחבת. אתה בדרך כלל יכול לבשל 4 עד 6 בליני בכל פעם. חכה עד פנקייק להתחיל להראות בועות אוויר על כל צמרות ואת תחתית הם חומים. הפוך את בליני מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
באמצעות גב כף, מורחים כמות קטנה של "שמנת" חמוץ טבעוני על כל בלין, מוסיפים כפית של קוויאר בלוגה עדשים, ומעל עם קמצוץ של עירית טחון.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
עיריתעירית
עדשיםעדשים
מורחיםמורחים
קרםקרם
7
מגישים באופן מיידי.