אם יש לכם אבקת אפייה, מיונז טבעוני, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קוויאר בלוגה עדשים על בליני, בליני תפוחי אדמה עם קוויאר, ו בליני קמח תירס עם מתכון קוויאר.
הוראות
1
הפוך את קוויאר בלוגה עדשים: לשטוף את העדשים ולשים אותם בסיר קטן עם המים. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
קוויאר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים את העדשים המבושלים ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלות
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיף את המלח, צלפים, ואת מי מלח caper.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
מלח
מלח
4
מערבבים היטב ומקררים למשך מינימום של 2 שעות, ומקסימום של 2 ימים.
1
מערבבים את המיונז הטבעוני עם מיסו מיונז בקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
מיסו
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הפוך את בליני: בקערה בינונית, לשלב את הקמחים ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא את חלב nondairy וחמאה מומסת לתוך הקמח עד צורות הבלילה. תן לבלילה לנוח כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחליף חלב
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף מעט חמאה למחבת או לרסס אותו עם ספריי בישול nonstick. כדי ליצור כל בלין, יוצקים קצת יותר מאשר כף הבלילה לתוך המחבת. אתה בדרך כלל יכול לבשל 4 עד 6 בליני בכל פעם. חכה עד פנקייק להתחיל להראות בועות אוויר על כל צמרות ואת תחתית הם חומים. הפוך את בליני מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
באמצעות גב כף, מורחים כמות קטנה של "שמנת" חמוץ טבעוני על כל בלין, מוסיפים כפית של קוויאר בלוגה עדשים, ומעל עם קמצוץ של עירית טחון.