קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות14
ציון בריאות33
מגזין

קוויאר של מסכן

קוויאר של מסכן
הקוויאר של המסכן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לך שום, אפונה שחורת עיניים, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קוויאר מסכן: ממרח חצילים, קוויאר מסכן (חציל רוסי איקרה), ו לובסטר של האיש המסכן.

הוראות

1
מערבבים בקערה את השעועית השחורה, האפונה שחורת העיניים, שעועית הגרבנזו, התירס הלבן, הבצל, השום, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
תירס לבןתירס לבן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להכנת הרוטב מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ היין האדום, המלח, הפלפל, החרדל היבש והרוטב החם בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבקת חרדלאבקת חרדל
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מעל את תערובת השעועית וזורקים לערבוב אחיד. מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.

מרכיבים