קולארד גרין עם גונסיאלה וצ'ילי
לך לחנות ותביא את פפר, גואנצ'יאלה, כרוב ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
להביא guanciale ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ואז לבשל ב 10 דקות רתיחה מהירה (5 דקות אם באמצעות בייקון) כדי לעבד קצת שומן.
ניקוז, הזמנת 2 כוסות מים. כתם guanciale יבש.
מרתיחים כרוב ירוק בעדינות בסיר גדול מלא שלושה רבעים מלאים במים עד במכרז, 18 עד 20 דקות.
לנקז, לשטוף עם מים קרים, ולנקז שוב. קוצצים גס.
לבשל שום בשמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד רוחש, 2 עד 3 דקות.
הוסף guanciale; לבשל 2 דקות, ולאחר מכן להעביר שום מגבות נייר. המשך לבשל guanciale, ערבוב לעתים קרובות עם כפית ארוכה (זה עלול ניתזים), עד פריך, 6 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר.
לשבור arbol צ ' ילה במחצית, להוסיף שמן במחבת, וטוסט עד נפוח, 1 דקה.
מוסיפים ירקות, שום שמור, ומלח ופלפל ומערבבים עד מצופה.
מוסיפים נוזל בישול שמור ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד שרוב הנוזל מתאדה אבל הירוקים עדיין עסיסיים, 10 עד 15 דקות.
מערבבים בגואנסיאלה. כפית ירוקה לצלחת ומפזרים צ ' ילי קלברי על גבי.
* Find guanciale and Calabrian chiles on amazon.com או ממעדנייה איטלקית או חנווני.