המתכון קולה טקו בשר טחון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 787 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותקני טאקו, בצל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו בשר טחון, טאקו בשר טחון, ו Crockpot גרוס טאקו בשר (מתכונים דומים).
חום 1 כף. שמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני. בצל מטוגן ושום עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים צ ' יילס ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, כמון, עגבניות, אורגנו, ו 1 כפית. מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד צ ' יילס מתרככים, כ 10 דקות. רוטב טהור בבלנדר עד חלקה מאוד.
תן להתקרר מעט, ואז לקרוע לגזרים, להשליך כל שומן או סחוס. בינתיים, מרתיחים רוטב על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה מצטמצם כ 3 כוסות, 10 עד 30 דקות. מערבבים בבשר וחמים כמה דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
11
הפוך טאקו: עם כפית מחוררת, להעביר בשר בקר עם קצת רוטב לקערה. כפית בשר לתוך טורטיות (טורטיות כפולות אם הם דקים), טאק בליווי, ומגישים עם רוטב שנותר אם אתה רוצה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.