קולה גרוס טאקו בשר
המתכון קולה טקו בשר טחון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 787 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותקני טאקו, בצל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו בשר טחון, טאקו בשר טחון, ו Crockpot גרוס טאקו בשר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך רוטב לבשר בקר: לנגב צ ' ילי נקי עם מטלית לחה, גזע וזרע, וקרע לחתיכות.
חום 1 כף. שמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני. בצל מטוגן ושום עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים צ ' יילס ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, כמון, עגבניות, אורגנו, ו 1 כפית. מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד צ ' יילס מתרככים, כ 10 דקות. רוטב טהור בבלנדר עד חלקה מאוד.
בינתיים, עונה בשר עם כפית הנותרים. מלח.
מחממים את כף הרגל הנותרת. שמן 5-6-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. בשר בקר חום, הופך מדי פעם, 10 עד 14 דקות. להשליך שומן, אם בכלל.
יוצקים רוטב לסיר ומוסיפים עלה דפנה, קולה וקצת מים אם צריך בקושי לכסות בשר. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד בשר רך מאוד, 3 שעות.
עם כפית מחוררת, להעביר בשר לצלחת.
תן להתקרר מעט, ואז לקרוע לגזרים, להשליך כל שומן או סחוס. בינתיים, מרתיחים רוטב על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה מצטמצם כ 3 כוסות, 10 עד 30 דקות. מערבבים בבשר וחמים כמה דקות עד חם.
הפוך טאקו: עם כפית מחוררת, להעביר בשר בקר עם קצת רוטב לקערה. כפית בשר לתוך טורטיות (טורטיות כפולות אם הם דקים), טאק בליווי, ומגישים עם רוטב שנותר אם אתה רוצה.
* מצא במעבר המזון הלטיני או מעבר התבלינים של סופרמרקט, או בשוק לטיני.
הפוך קדימה: דרך שלב 3; צמרמורת, מכוסה, עד 2 ימים.