קולקנון
אם יש לך בערך 40 דקות כדי לבלות במטבח, Colcannon עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 121 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, כרוב סבוי, בייקון אחורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. Colcannon, Colcannon, ו Colcannon דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להטות את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול של מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד הבשר רך כאשר פירסינג.
בינתיים, מחממים רבע מהחמאה בסיר, ומטגנים את הבייקון וחצי מהכרוב במשך 5 דקות (ראה קצה קווין, למטה, כיצד להשתמש בכרוב שנותר). כבה את החימום והנח בצד.
מסננים תפוחי אדמה במסננת ומקלפים בעודם חמים.
קרם חום עם חמאה שנותרה, וכאשר כמעט רותחים, להכות לתוך תפוח האדמה.
מוסיפים בייקון וכרוב לתפוח אדמה ומערבבים. עונה אם אתה רוצה.