קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קולקנון

קולקנון
אם יש לך בערך 40 דקות כדי לבלות במטבח, Colcannon עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 121 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, כרוב סבוי, בייקון אחורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. Colcannon, Colcannon, ו Colcannon דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להטות את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול של מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד הבשר רך כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, מחממים רבע מהחמאה בסיר, ומטגנים את הבייקון וחצי מהכרוב במשך 5 דקות (ראה קצה קווין, למטה, כיצד להשתמש בכרוב שנותר). כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים תפוחי אדמה במסננת ומקלפים בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
קרם חום עם חמאה שנותרה, וכאשר כמעט רותחים, להכות לתוך תפוח האדמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מוסיפים בייקון וכרוב לתפוח אדמה ומערבבים. עונה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר