קולקנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Colcannon. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 4471 אוהדים. אם יש לך בצל ירוק, כוסות קלות של כרוב, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי לפחות סנטימטר.
מוסיפים 2 כפות מלח, ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד תפוחי האדמה הם מזלג במכרז (15 עד 20 דקות).
מסננים במסננת.2 להחזיר את הסיר לתנור ולהגדיר על חום בינוני גבוה. ממיסים את החמאה בסיר וברגע שהיא חמה, מוסיפים את הירוקים. מבשלים את הירוקים במשך 3-4 דקות, או עד שהם נבולים ונתנו את חלק מהמים שלהם.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 1 דקה יותר.3
יוצקים את החלב או שמנת, לערבב היטב, ולהוסיף את תפוחי האדמה. להפחית את החום בינוני. השתמש מזלג או מחית תפוחי אדמה לרסק את תפוחי האדמה, לערבב אותם עם הירוקים.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים חם, עם ידית חמאה במרכז.