קולרבי עם רוטב לבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קולרבי עם רוטב לבן. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 93 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 48 סנט למנה מנות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל, חלב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 25%. נסו איך לסובב קולרבי: סלט ארוגולה אטריות קולרבי ותפוח ירוק עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-דיז'ון, מנגולד וקולרבי שוויצרי עם רוטב לימון, ו לביבות קולרבי עם רוטב שמנת קשיו עשבי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקולרבי ו 1/2 כפית מלח בסיר. מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שניתן לנקב קולרבי במזלג, אך נשאר יציב, כ -5 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס מי בישול.
מניחים קולרבי בקערה ומכסים.
מניחים את החמאה לאותו סיר, וממיסים על אש בינונית.
מקציפים פנימה את הקמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת דמוית משחה וחומה זהובה. מקציפים בהדרגה את החלב ומי הבישול השמורים מהקולרבי לתערובת הקמח, תוך ערבוב עד סמיך וחלק. מערבבים פנימה את השמנת, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן ופטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך, ואז מבשלים עוד 10 דקות. מערבבים פנימה את הקולרבי, זורקים לציפוי אחיד ברוטב.