קומפוט ריבס עם קרם פרש וניל ולביבות
קומפוט ריבס עם וניל קרם fraîche & פנקייק יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 259 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה על 35 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הדובדבן שבקצפת, קרם פרש, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש, עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש, ו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
שים את חתיכות ריבס לתוך קערה ולהוסיף את הסוכר, דבש, לסחוט מיץ לימון 3 כפות מים.
מערבבים היטב, ואז להניח את החלקים שטוח במגש קלייה. לפצל את תרמילי וניל לשניים, ואז לגרד את הזרעים ושמורה עבור frache וניל קרם.
מוסיפים את תרמילי הוניל לריבס, ואז אופים בתנור במשך 30 דקות.
בינתיים, מערבבים את זרעי וניל הדובדבן סוכר לתוך frache crme. כאשר rhubarb מבושל, לנקז את המיצים למחבת, ואז להרתיח כדי להתעבות מעט.
מערבבים את ריבס עם ג ' ינג ' ר גזע ומיצים, ואז כפית על פנקייק. למעלה עם כפית וניל קרם פראש וקמצוץ של גרידת לימון.
מגישים עם הפנקייקים הקלים ביותר אי פעם שלנו. למתכון לראות 'הולך טוב עם' לעיל.