קומפוט תפוחים חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לרוטב שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. אם יש לכם מים, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 13%. נסו קרפים דלי פחמימות עם קומפוט תפוחים חם (ללא גלוטן), קומפוט פירות חמים, ו קומפוט פירות חמים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים אגוזי פקאן בחמאה מומסת עד לקלייה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים אגוזי פקאן קלויים לקערה בעזרת כף מחוררת, ושומרים חמאה בתבנית. מבשלים ומערבבים תפוחים בחמאה שמורה עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, כ -2 דקות; מוסיפים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים מים, צימוקים ומלח לתערובת תפוחים. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהצימוקים שמנמנים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב