קומקווט-פלפל קומפוט עם גבינת חלב פרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל קומקווט-פלפל קומפוט עם גבינת חלב פרה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 200 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, סוכר, גבינת חלב פרה זקנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: Kumquat, פלפל ירוק רסק שום, קומפוט משמש ותפוז תפוז, ו קומקווט וקומפוט חמוציות.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
כדי להפוך את הקומפוט: בסיר בינוני כבד התחתון, להביא את המים והסוכר לרתיחה. המשך בישול עד התערובת מופחתת בחצי, על 5 דקות. להפוך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את שאר החומרים למעט גבינה ולחם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קומקווט הם רכים, 5 עד 6 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. (בערך 1/2 כוס.)
חותכים את פרוסות הלחם ל 3 חתיכות כל אחד.
מניחים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום בהיר. סובב את הפרוסות וטוסט.
כדי לשרת, מניחים קומפוט קטן על כל פרוסת לחם.