קונג פאו שרימפס
קונג פאו שרימפס דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לכם שום, פתיתי צ'ילי, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???), ו קונג פאו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, לשלב אורז ומים 2 3/4 כוסות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד שרוב המים נספגים, 7 עד 10 דקות. הפעל חום נמוך, לכסות, ומבשלים עד אורז רך לנשוך, 10 עד 15 דקות יותר. כפית אורז לקערה.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרק, רוטב סויה, חומץ, קורנפלור, סוכר, פתיתי צ ' ילי, ומלח עד חלקה.
במחבת nonstick 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום גבוה, לשלב ברוקולי ומים כוס 1/2. כאשר רותחים, לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא ירוק בהיר רק רך כאשר פירסינג, 4 עד 7 דקות.
מוסיפים שמן, זנגביל ושום למחבת; מערבבים מעל חום גבוה עד השום מתחיל חום, 30 עד 45 שניות.
מוסיפים שרימפס ומערבבים עד אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 3 עד 4 דקות. מערבבים בברוקולי.
מערבבים תערובת קורנפלור ומוסיפים למחבת. מערבבים עד שחין רוטב.
יוצקים שרימפס לתוך קערה ומפזרים בוטנים.