קונוסים מוס שוקולד
קונוסים מוס שוקולד דורש כ 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור יום ולנטין. אם יש לך סורבה פטל, סוכר, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו קונוסים מוס שוקולד, קונוסים מוס שוקולד-ג'ינג'ר, ו קונוסים מוס לימון קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך מחזיק להחזיק קונוסים זקוף, להפוך קרטון ביצים במהופך. חורים ניקוב ב 8 של מקרים הביצה להחזיק את קונוסים. אם אין לכם קרטון ביצים, השתמשו ב-8 כוסות שתייה כבדות בעלות שוליים צרים.
מניחים שבבי שוקולד ושמן בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים או בקערה בינונית על סיר של מים רותחים. להמס שוקולד, ערבוב כמו שוקולד מתחיל לרכך.
לטבול לסובב העליון 2 אינץ ' של כל קונוס לתוך שוקולד נמס; להסיר במהירות ולמקם מחזיק. מקררים או להקפיא עד שוקולד מוקשה, על 1 שעה.
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה 3 דקות. בהדרגה לנצח בסוכר; לנצח 1 דקה יותר.
בסיר 2 ליטר, לחמם 1 כוס של שמנת הקצפה על חום בינוני רק עד חם. בהדרגה מערבבים לפחות מחצית השמנת החמה לביצים, ולאחר מכן מערבבים בחזרה לתוך שמנת חמה בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 10 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה (לא להרתיח).
מערבבים בשוקולד נמס מ קונוסים טבילה. כיסוי; מקררים על 1 שעה, ערבוב מדי פעם, רק עד צונן.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח הנותרים 1 כוס הקצפת שמנת במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך שמנת מוקצפת; מקררים עד 1 שעה לפני תקופת המאסר.
תערובת שוקולד כפית לתוך קונוסים, מקום 1 סורבה סקופ קטן על גבי כל אחד.
מקשטים כל אחד עם פטל טרי.