קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות55
ציון בריאות1
מגזין

קונכיות על חוף הים

קונכיות על חוף הים
צדפים על חוף הים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 44 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פלפל, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מקרוני וגבינה חוף ים, צדפים-פאן פסטאן וקציצות, ו קונכיות עם בזיליקום, עגבניות ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים רוטב לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים עגבניות 1/2 פלפלים קלויים; דופק רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
מורחים 1/4 כוס על החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ'. קוצצים הנותרים פלפלים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
למלא קונכיות פסטה עם דגים; מקום, מילוי הצדדים, על רוטב במחבת. מכסים עם פלפלים קצוצים ו 1/2 הגבינה; העליון עם תערובת ההלבשה, שאריות גבינה ורצועות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים 35 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ומילוי מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®