קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

קונפי ברווז

קונפי ברווז
אם יש לכם מלח ים גס, עלי דפנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המנה, לפזר חצי מלח, חצי שום וחצי עשבי תיבול מעל הבסיס של צלחת רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
להניח את רגלי הברווז, צד העור למעלה, על גבי, ואז לפזר על שאר המלח, שום ועשבי תיבול. מכסים את הברווז ומקררים בין לילה. זה יכול להיעשות עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים את היין לסיר שיתאים היטב את רגלי הברווז בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מברישים את המלח מרגלי הברווז ומניחים אותם, עור בצד למטה, ביין. מכסים את המחבת במכסה ומניחים על אש בינונית. ברגע שהיין מתחיל לבעבע, להפוך את החום למטה אל ההגדרה הנמוכה ביותר ולבשל במשך 2 שעות, בודק מדי פעם כי הנוזל הוא רק בקושי מבעבע. (אם יש לך מפזר חום, יהיה טוב להשתמש בו כאן. לאחר 2 שעות, רגלי הברווז צריך להיות שקוע בשומן שלהם והבשר צריך להרגיש רך מאוד כאשר proded. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
רגלי הברווז מבושלות כעת וניתן לאכול אותן מיד או שניתן לבצע את הצעד הבא אם אתה אוהב אותן פריכות. אם אתם מתכוננים קדימה, לארוז את רגלי הברווז בחוזקה לתוך מיכל פלסטיק או צנצנת ויוצקים על השומן, אבל לא את הנוזל בתחתית המחבת. לכסות ולהשאיר במקרר עד חודש, או להקפיא עד 3 חודשים. הנוזל שאתה נשאר עם עושה רוטב טעים, אשר יכול להיות מקורר או קפוא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לחמם ולפזר את רגלי הברווז, מחממים תנור ל-220c / מאוורר 200c / גז
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הרגליים מן השומן ומניח אותם, העור בצד למטה, במחבת חסינת נשימה. צלוי במשך 30-40 דקות, פונה באמצע, עד חום פריך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם רוטב מחומם, סלט פריך וכמה תפו " א זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות