קונקורד ענבים-טימין ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קונקורד ענבים טימין ברים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, מיץ מ 1 לימון, ענבי קונקורד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבת ענבים קונקורד, עוגת ענבים קונקורד II, ו עוגת ענבים קונקורד (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט ענבים בין האצבעות כדי להפריד את העורות מן העיסה.
מניחים עורות בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוצים בערך, על 5 פולסים.
מניחים עיסת בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד הענבים לאבד את צורתם, על 10 דקות.
יוצקים עיסה דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה. השתמש כף או כף גדולה לדחוף עיסת דרך מסננת. להשליך זרעים.
שלב עורות ענבים, עיסת, מיץ לימון, וסוכר כוס 1 בסיר עכשיו ריק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים קורנית וממשיכים להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת ועבה עקביות דמוית ריבה, כ -15 דקות יותר.
הסר סיר מחום ולהעביר לקערה להתקרר.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375°f. חמאה צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, אבקת אפייה, נשאר 1 כוס סוכר, ומלח; דופק לשלב, על 5 פולסים.
מוסיפים ביצה וחמאה ודופק עד שהתערובת מלוכדת אבל עדיין מתפוררת, 8 עד 12 פולסים.
לחץ 2/3 של בצק לתחתית של צלחת אפייה מוכנה.
מורחים ריבת ענבים באופן שווה על בצק.
מפזרים את הבצק שנותר על ריבה, ומשאירים כיסים של ריבה גלויים.
אופים עד הזהב ולהגדיר, על 45 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
חותכים ל -12 ריבועים ומגישים.